Ge personalen gröna fingrar i julklapp i år!

Botanium en perfekt present att ge till någon oavsett hur gröna fingrar man har. Tanken med Botanium är att göra det lättare för alla att odla ätbart hemma på fönsterbrädan eller under en lampa.

Vad gör Botanium så bra?

Botanium är utformat för göra det så enkelt som möjligt att odla från frö till skörd.

Du kan odla chili, ruccola, jordgubbar, tomater, basilika eller nästan vad som helst, helt utan jord. Du planterar bara ett frö, sen kopplar in den i väggen varpå den vattnar den sig själv var tredje timme.

Hur funkar den?

Tack vare det jordfria, porösa odlingsmediet så kan växten aldrig under- eller överbevattnas. Därför behöver man aldrig tänka på hur ofta eller hur mycket man ska vattna. Och eftersom växten får mycket mer tillgång till luft än i jord, plus tillgång till lättillgänglig näring i vattnet, så växer det mycket snabbare än i jord.

Vattentanken räcker mellan 2-6 veckor beroende på typ av växt och dess storlek.

Dessutom är Botanium fruktansvärd snygg (eller, det tycker i alla fall vi!)

Vad ingår?
  • Botanium (finns i tre färger)
  • USB-adapter
  • Bruksanvisning
  • Växtnäring
  • Odlingsmedium
Vad kostar det?

Vid köp av minst 12 st, så ligger priset på 400 SEK plus moms per Botanium.

Detta erbjudande gäller bara för företag i Sverige - om du vill köpa Botanium privat kan du nå vår webshop genom att klicka på loggan högst upp på sidan.

Tillbehör

Vi har även åtta sorter av ekologiska fröer och växtlampor om ni skulle vara intresserade av det. Det följer inte med fröer i Botaniumen annars.

Om oss

Vi är ett teknikföretag grundat 2016 i Stockholm av en grupp designers och ingenjörer med en passion för att skapa innovativa produkter som gör det möjligt för alla att odla sin egen mat utan att kompromissa med sin moderna livsstil.

Rasmus, Johannes och Mario, företagets grundare, samlades för att kombinera sina unika kompetenser och bakgrunder med ett gemensamt intresse för inomhusodling och produktutveckling.

Vi strävar efter att påskynda och förenkla stadsodling, och göra det möjligt för alla att bli odlare - utan gröna fingrar.

Är det årets julklapp?

Det borde vara det!

Använd formuläret nedan eller kontakta oss på julklapp2023@botanium.se

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.