Pasta med botaniumodlade tomater och basilika

Pasta with Botanium grown tomatoes and basil

Smakrik pasta med olivolja, färska tomater, basilika toppad med färsk skivad parmesanost.

TID: 20 minuter
AVKASTNING: 4 portioner

INGREDIENSER:
300 gram ( 10 uns) pasta
1 dl (1/2 kopp) olivolja
2 vitlöksklyftor
250 gram ( 8 ounce) körsbärstomater, på kvist, halverade
Salta och peppra
1 kastrull färsk basilika eller oregano
2 dl (1 kopp ) riven parmesanost

FÖRBEREDELSE

  • Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg vitlöksklyftorna i oljan och fräs på låg värme i ca 8 minuter.
  • Ta bort vitlöken och tillsätt de halverade tomaterna tillsammans med grovhackade basilikablad. Stek dem i några minuter tills de är mjuka.
  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Lyft upp pastan ur kastrullen direkt i pannan. Det spelar ingen roll om det följer med lite pastavatten, smaka av med salt, peppar och parmesan. Uppståndelse.
  • Strö över parmesan och toppa med basilikablad.

SMAKLIG MÅLTID!



Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.